Organisatie | De Nacht van de Kaap Festival

Organisatie

De Nacht van de Kaap is een coproductie van Theater Walhalla en JMR bureau voor creatieve stadsontwikkeling en eventmarketing in opdracht van Stichting Ondersteuning Culturele Initiatieven.

 

JMR - www.jmr.nl

Creatief. Dynamisch. Met een passie voor mensen. Zodat je krijgt wat je verwacht. Dat is JMR. Of het nu gaat om een groots publieksevenement of een bedrijfsfeest op maat, wij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten. En we proberen te blijven verrassen, ook als het gaat om een evenement dat al jaren bestaat.

 

Je kent JMR Produkties wellicht ook van de Dance Parade, Camping Rotterdam, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Boothstock Festival en de Nationale Nieuwjaarsnacht.  

 

 

THEATER WALHALLA - www.theaterwalhalla.nl

Theater Walhalla is een burgerinitiatief van programmamaakster Rachèl van Olm en cabaretier Harry-Jan Bus. Het zit op precies hetzelfde adres als de roemruchte Dancing Walhalla aan de Sumatraweg en is daar dan ook naar vernoemd. Dancing Walhalla was in de vorige eeuw een roemrucht danspaleis waar voor de oorlog de voetjes van de vloer gingen op de tonen van een draaiorgel. Naast het kleine theater Walhalla met 80 zitplaatsen hebben de initiatiefnemers ook ingezet op uitbreiding met een grotere theaterzaal. Die is inmiddels gerealiseerd in de voormalige Steinwegkantine onder de naam Kantine Walhalla met een theaterzaal van 150 zitplaatsen. Op de begane grond is daar ook gevestigd Foyer-Café Walhalla. Een café-restaurant met 80 zitplaatsen en een groot buitenterras met 200 zitplaatsen. 

 

 

STICHTING ONDERSTEUNING CULTURELE INITIATIEVEN

Stichting Ondersteuning Culturele Initiatieven is een stichting met het doel het bevorderen, ondersteunen en tot stand brengen van kunst en cultuur en al hetgeen wat daarmee verbandt houdt en daartoe bevordelijk kan zijn.

 

SOCI

Van der Takstraat 46

3071 LM Rotterdam

 

HEB JE EEN VRAAG?

Neem vooral contact op via info@jmr.nl of tijdens kantooruren via 010 433 13 00.

 

  • SENA
  • Gemeente Rotterdam
  • JMR
  • Theater Walhalla
  • Deelgemeente Feijenoord
  • Kornuit