Handig om te weten voor uw bezoek aan de Nacht | De Nacht van de Kaap Festival

Handig om te weten voor uw bezoek aan de Nacht

Handig om te weten voor uw bezoek aan de Nacht

Vanavond is het alweer tijd voor de Nacht! Alle kaarten zijn volledig uitverkocht. Er zijn ook geen kaarten meer te koop aan de deur. Mocht u kaarten willen overkopen raden we aan Ticketswap te gebruiken, want er zijn valse kaarten in omloop. Dit is geheel op eigen risico.

 

We hebben nog wat handige wist u datjes voor u op een rij gezet

⚓ De Nacht van de Kaap heeft twee ingangen:

1. Op het Rijnhavenplein net over de Rijnhavenbrug

2. Op de Veerlaan ter hoogte van Fenixloods1

 

Klik hier routebeschrijving en plattegrond

 

⚓ De deuren gaan om 17:00 uur open. Kom op tijd om niks te missen van al het programma en eet een hapje bij de restaurants of bij onze heerlijke foodtrucks!

 

Klik hier voor een overzicht aan cateraars en restaurants

 

⚓ We raden u aan met de fiets of met openbaar vervoer te komen naar het festivalterrein. We hebben een fietsenstalling geplaatst bij Fenixloods1. Kijk op www.9292ov.nl voor de mogelijkheden qua openbaar vervoer en let op de tijden. 's Nachts rijden de metro's en trams niet.

 

⚓ Als u met de auto komt parkeert u dan op het parkeerterrein aan het begin van Katendrecht (Polsgebied) tegenover de autogarages aan de Brede Hilledijk. Het is betaald parkeren op de Kaap.

 

Klik hier voor bereikbaarheid en plattegrond

 

⚓ Onze weerman Ed Aldus voorspelt dat het vanavond en vannacht droog blijft. En als Ed Aldus het zegt, dan is het zo. We starten met ongeveer 20°C, maar het koelt af naar 13°C. Neem dus zeker iets warms mee om aan te trekken. 

  

⚓ Er is zoveel programma dat het bijna niet in een blokkenschema te proppen is, maar we hebben het toch gedaan. Op onze website kunt u het blokkenschema downloaden en alle beschrijvingen lezen. We hebben voor u ook programmaboekje laten maken, zodat u zaterdag het programma ook in uw broekzak kunt steken.

 

Kijk hier voor het Programma en het Blokkenschema

 

 

⚓ We werken bij de Nacht van de Kaap met munten die met pin en cash gekocht kunnen worden. 

 

 

 

TOT VANAVOND LIEVE MENSEN! 

 

BEKIJK ALLE Nieuwsberichten
  • SENA
  • Gemeente Rotterdam
  • JMR
  • Theater Walhalla
  • Deelgemeente Feijenoord
  • Kornuit